Elintarvikeala ja biotekniikka


Elintarvikeala on monipuolinen toimiala, jolla tutkitaan, tuotetaan ja kehitetään elintarvikkeita. Biotekniikka on elintarvikealaan liittyvää mikrobien ja geeniteknologian käyttöä elintarvikkeiden tuotannon parissa. Elintarvikealan koulutuksiin kuuluvat mm. elintarviketurvallisuuden kurssit.

Ruoanvalmistus pien-, suur- ja ravintolakeittiöissä kuuluu Majoitus-, matkailu- ja ravitsemusalaan.

Tulevat Elintarvikeala ja biotekniikka kurssit ja koulutukset:



Nimi Ajankohta Paikkakunta
Ensiapukoulutus 4h, Webinaari, 22.10.2021 Helsinki
Ensiapukoulutus 8h, Tampere, 25.10.2021 Helsinki
Pyöräkuormaajan turvallisuuskoulutus, Espoo, 10.3.2020 Helsinki
Ratatyövastaavan kertauskoulutus (RTVk), Webinaari, 3.12.2021 Helsinki